nieuwsbrief
Nieuwsbrief mei 2010
 


Beste panelleden,

Het BPF Bouwinvest Panel bestaat deze zomer twee jaar. In deze twee jaar hebben wij diverse onderzoeken uitgevoerd over allerlei uiteenlopende onderwerpen. En daar blijft het niet bij. Inmiddels wordt het panel ook gebruikt voor andere activiteiten, bijvoorbeeld voor het houden van groepsdiscussies.

Over al deze activiteiten willen we u graag op de hoogte houden. Met trots versturen wij u dan ook de eerste nieuwsbrief van het BPF Bouwinvest Panel! Via deze nieuwsbrief zullen wij u een paar keer per jaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen en activiteiten van het panel.

Wij willen u in ieder geval laten weten dat alle reacties die we krijgen op de onderzoeken zeer welkom zijn. Hoewel het misschien niet voor iedereen direct zichtbaar is, is deze informatie voor ons erg waardevol geweest om onze werkwijze te verbeteren.

In deze eerste editie leest u meer over BPF Bouwinvest, het onderzoeksbureau en de onderzoeken die op korte termijn zullen volgen.

Voor nu wensen wij u vast veel leesplezier!

BPF Bouwinvest Panel


In dit nummer

Uw mening telt!
Onafhankelijk onderzoek
Groepsgesprekken
Placebook Onderzoek
Volgende onderzoeken
 

Uw mening telt!

De vastgoedmarkt is continu in beweging. Voor BPF Bouwinvest is het van belang om de ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen. Enerzijds om aan de wens van bestaande huurders te voldoen en anderzijds om bij de bouw van nieuwe woningen zoveel mogelijk kunnen inspelen op de wensen van toekomstige huurders. De resultaten van de onderzoeken uit het panel zijn hierbij erg van belang. Juist door uw deelname weten we wat de wensen van onze huurders zijn zodat we hierop in kunnen spelen.


 

Onafhankelijk onderzoek

De onderzoeken die gehouden worden door BPF Bouwinvest in het panel zijn anoniem en onafhankelijk. Om dit te waarborgen heeft BPF Bouwinvest dan ook een onafhankelijk onderzoeksbureau gevraagd de onderzoeken uit te voeren. DirectResearch neemt dit voor haar rekening. Naar aanleiding van de onderzoeken krijgt DirectResearch regelmatig reacties terug. Deze reacties gaan meestal over het onderzoek, maar ook wel eens over de eigen woning. Helaas kunnen wij niet meer doen dan leden met reacties over hun woning door te verwijzen naar de betreffende beheerder. Met vragen over de online onderzoeken en de incentives kunt u uiteraard wel bij ons terecht via het emailadres info@bpfbouwinvestpanel.nl.

Lees meer over DirectResearch


 

Groepsgesprekken

BPF Bouwinvest probeert op allerlei manieren haar bewoners te betrekken bij het verbeteren van het wooncomfort. Daarom organiseren wij ook groepsgesprekken met onze huurders. Deze huurders zijn bijna altijd lid van het panel. Groepsgesprekken worden meestal gehouden met vijf tot tien personen. Dit biedt ons de mogelijkheid om intensief van gedachten te wisselen over diverse onderwerpen.


 

Placebook Onderzoek

Onlangs hebben we u uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoek waarin we het nieuwe concept ‘Placebook’ hebben getest. Op Placebook kunt u uw ideale woonplekken delen, nieuwe plekken ontdekken, nieuwe woonideeën opdoen en tegelijkertijd anderen ontmoeten met dezelfde woonwensen en ideeën. Hoewel het concept nieuw is, heeft toch ruim de helft van u aangegeven enthousiast te zijn en Placebook te gaan gebruiken bij het vinden van een nieuwe woning. De resultaten van het panelonderzoek staan binnenkort op www.bpfbouwinvestpanel.nl.

Het concept ‘Placebook’ is dan ook ingediend bij de ‘Zo wil ik wonen’ prijsvraag uitgeschreven door de NEPROM, de Nederlandse vereniging voor projectontwikkelaars. Een prijsvraag waarbij organisaties kunnen laten zien hoe zij zo goed mogelijk tegemoet proberen te komen aan de behoeften van woonconsumenten.

Lees meer over deze prijsvraag


 

Volgende onderzoeken

Het volgende onderzoek zal weer iets dieper ingaan op de woning van uw voorkeur. In samenwerking met een projectontwikkelaar willen wij testen welk type plattegronden het best worden gewaardeerd en waarom. Dit ook weer om toekomstige woningen zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij de toekomstige huurder.

BPF Bouwinvest heeft de afgelopen periode veel van haar woningen gerenoveerd, mogelijk ook die van u. Wij graag weten hoe u periode waarin de renovatie heeft plaats gevonden heeft ervaren. En natuurlijk zijn wij ook benieuwd hoe tevreden u bent met het eindresultaat.


 
BPF Bouwinvest Panel © 2010 Contact
U ontvangt deze e-nieuwsbrief geheel gratis en vrijblijvend. Mocht u deze niet meer willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@bpfbouwinvestpanel.nl met als onderwerp 'Afmelden Nieuwsbrief'.
Powered by

Wordt de nieuwsbrief niet of niet goed weergegeven? Klik hier voor de online-versie.